Vols ser expositor? - Valles Motor Terrassa
15338
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15338,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Vols ser expositor?

Vallès Motor vol ser un gran concessionari de vehicles d’ocasió. És una gran oportunitat de negoci perquè només en un cap de setmana permet obtenir un gran nombre de contactes amb clients i potencials clients.

 

Una fira, que aquest any arriba a la seva 22a edició, on es genera un gran volum de vendes i amb un perfil de públic molt divers: des dels qui busquen el seu primer cotxe, a els qui en volen un de més gran perquè amplien la família o els qui el volen canviar pel cotxe que sempre han volgut.

Reserva ara el teu espai

Meritxell Tuneu
Tel. 93 788 92 54
meritxell@publitesa.es

Per què has d’exposar?

22 anys de fira

Vallès Motor és referent dels certàmens de vehicles d’ocasió. Ens avala una llarga trajectòria en el sector, la participació de marques de renom i milers de cotxes venuts.

Contacte directe amb clients potencials

Tres dies per obtenir un gran nombre de contactes amb clients i potencials clients. Una excel·lent oportunitat per establir noves relacions de negoci sense moure’t del teu propi espai.

Un bon aparador per vendre

El gran concessionari del Vallès per mostrar els teus vehicles d’ocasió amb les millors garanties, serveis i a un preu competitiu. Destaca els teus vehicles sobre la competència i posiciona la teva marca.

Públic ampli i divers

Perfil de visitants molt variat: des dels qui busquen el seu primer cotxe, a els qui en volen un de més gran perquè amplien la família.

Campanya de comunicació

Difusió de la fira i els seus participants en premsa escrita, ràdio, publicitat exterior i canal online amb campanyes de comunicació i publicitat locals i d’àmbit català.